Servicii

Arhitectul Aerului

Consultanta

specializata si asistenta tehnica in alegerea solutiilor si echipamentelor perfect adaptate solicitarilor clientilor.

PROIECTARE

sisteme complexe H.V.A.C.

Livrare

echipamente si accesorii pe intreg teritoriul tarii, intr-un timp foarte scurt.

Montare

echipamente de incalzire, ventilare, climatizare si protectie la incendiu.

punere in functiune

echipamente H.V.A.C. si protectie la incendiu cu personal calificat.

service si mentenanta

in garantie si post-garantie. Servicii de mentenanta si intretinere echipamente H.V.A.C.

01

Suntem

o companie tanara si dinamica, ce s-a impus rapid pe piata romaneasca , reusind sa demostreze prin calitate, profesionalism si perseverenta ca este un partener de incredere pentru clientii sai.

02

Echipa

formata din oameni tineri, dornici sa aplice practic toate cunostintele dobandite la cursurile de specializare, fiind permanent la curent cu noutatile in domeniul H.V.A.C. ( Heating, Ventilation, Air Conditioning), este gata sa gaseasca cele mai potrivite solutii pentru climatizarea sau ventilarea spatiului dumneavoastra.

03

Solutii

complete de ventilatie, incalzire, climatizare siconditionare a aerului cu sisteme integrate pentru orice spatiu: Stabilimente de Sanatate - Sali operatie - Blocuri operatorii, Camere Curate - Spatii de productie in medii curate/controlate, Birouri, Hoteluri, Restaurante, Bucatarii profesionale, Centre comerciale, Sali spectacol, Sali sport, Spatii industriale.

04

Furnizori

de echipamente performante pentru incalzire, ventilare si aer conditionat (H.V.A.C.), dar si ai produselor de protectie la foc, de la cei mai de incredere producatori internationali : FRANCE AIR, SAMSUNG, ALP, CLINT, SALDA, NOVAIR, DOMOTECK